סלט עלי סלק של אמא של איילת
סלט עלי סלק של אמא עליזה
עלי הסלק מסייעים בוויסות רמות הסוכר בדם, מכילים כמות נאותה של סיבים תזונתיים, מכילים נוגדי חימצון ורכיבים אנטי דלקתיים.
רכיבים:
חבילת עלי סלק
3 שיני שום
כף שמן
¼ כפית פפריקה חריפה
¼ כפית פפריקה מתוקה
¼ כפית פלפל שחור
¼ כפית מלח
¼ כפית כמון
½ לימון
אופן ההכנה:
משתמשים רק בחלק הירוק של עלי הסלק. קוצצים דק ומבשלים 20 דקות
מעבירים למסננת .
במקביל, לחמם במחבת את יתר הרכיבים. להוסיף, תוך כדי בחישה, את עלי הסלק.
כיצד נתייחס?
חופשי בגדר ההגיון בזמן ארוחה.
